„Destilatori” sau Cazanul de tuica din cupru alimentar pur 99,97 % din Serbia

Cazanele de tuica din cupru alimentar pur sunt cele mai sigure si sanatoase variante aparute pe piata romaneasca in urma cu 12 ani la Fabrica de Tuica. De ce sa alegi unul ?

Simplu !

-> Calitatea cuprului este ireprosabila, fiind fabricat din tabla de cupru alimentar pur in primul rand; ceea ce se regaseste la marginea drumului fiind variante nocive sanatatii, din cupru industrial. Ce inseamna industrial? Un aliaj din cupru cu aluminiu, fier sau plumb. Nu e rau pentru instalatii electrice sau sanitare, dar este daunator in cazul produselor alimentare cum ar fi distilatele alcoolice ce sunt ingerate.

-> Grosimea tablei din cupru creste gradual odata cu capacitatea cazanului. Fiecare distilator este introdus intr-un focar ce permite in functie de capacitatea cazanului sa folosim lemne sau arzator.

-> Calitatea produsului finit poarta o aroma subtantial nuantata prin simplul fapt ca intra in contact cu cuprul alimentar veridic.

-> O usoara utilizare consta in faptul ca amestecatorul face mare parte din treaba, pe vremuri neexistand aceasta varianta. 1 – nu se lipeste compozitia si 2 – se pun in functiune toate aromele detasate din materia prima.

-> Termometrul atasat pe capac ofera posibilitatea tinerii sub observatie a temperaturii din interiorul cazanului. De ce? Extractia se realizeaza incepand cu o temperatura de 83,3 grade Celsius. Urca pana la 93-95 grade cand este atins pragul maxim pentru a obtine un distilat perfect si aromat.

-> Bazinul de racire vine intr-o varianta inovatoare, de la 60 – 800 Litri in functie si de capacitatea cazanului, fara o alimentare continua cu apa rece, ceea ce inseamna un consum redus de apa – adica costuri reduse pe factura.

-> Modelele sarbesti vin cu schimbari destul de mari in ceea ce priveste umplerea si golirea. Pe vremuri, cazanele de tuica erau utilizate ca atare, fara posibilitatea usurarii felului in care lucrezi cu unul. Mai exact, vorbim despre gura de umplere ce ofera un mod mai usor de a umple cazanul, gura de golire pentru o usoara deversare a borhotului ramas la final, teava de legatura cu infiletare conica din bronz ( fara a mai pierde vapori pe parcurs ).

Iar daca vrei sa devii un profesionist in ale distilarii cea mai buna varianta este sa alegi un astfel de cazan. Noi suntem Fabrica de Tuica si ne gasesti pe link-ul de mai jos 👇

👉 https://www.fabricadetuica.ro/catalog/cazane-pentru-tuica-15 👈

fabricadetuica.ro

Cazane de Tuica din Cupru Pur, Fabricatie Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *