Tuica poate fi Medicament ?

Alcoolul consumat in cantitati normale, nu dauneaza, mai cu seama daca vorbim despre tuica. Aceasta poate sa fie medicament pentru foarte multe maladii. Secretul consta in cat consumam zilnic…

Tuica de prune este un medicament de exceptie si acest lucru il spun nu numai americanii, ci si nemtii. Consumata in cantitati normale, numai 30 de mililitri pe zi, tuica de prune protejeaza inima si combate bolile de stomac si de bila.

Biochimistii americani au dovedit ca o enzima prezenta in cactusul Karroll viridis enoae, este regasita in tuica de pruna, in cantitati de 8 ori mai mari. Aceasta enzima reduce depunerile de colesterol de pe artere. Enzima mai este prezenta in alte 120 de medicamente naturiste diferite,c u rol in prevenirea aterosclerozei si, implicit, a infarctului miocardic, medicamente care sunt foarte scumpe in SUA, Canada si Marea Britanie (depasesc in medie 140 de dolari pentru o cura de 45 de zile).

Deasemenea, in cantitati mici, poate fluidiza sangele, prevenind astfel formarea cheagurilor, are efect bun asupra neuronilori si poate stimula memoria.
La persoanele trecute de 60 de ani, consumul moderat de alcool reduce riscul de dementa si Alzheimer.

Tuica are in compozitie o cantitate foarte mare de fier, asa ca se recomanda si anemicilor. Cercetatorii germani au descoperit ca in extractele distilate de pruna exista 6 tipuri de substante cerute de celulele rosii sanguine, ce sunt rapid absorbite in stomac. Aceste substante, prezente din abundenta in tuica, pot creste cu peste 120% viteza de producere a hemoglobinei si chiar a producerii de hematii (celule rosii ale sangelui, care transporta oxigen). In plus, tuica de prune are un bogat continut in fier, nucleul metalic al hemoglobnei din globulele rosii.

Bautura de prune, chiar si fiarta, nu-si pierde constituentii, are calitatea de a regla functiile hepatice datorita continutului bogat de vitamine A, B, C, D1 si D2.

Cel mai recomandat este ca tuica de prune sa se bea ca aperitiv cu 10-15 minute inainte de masa, in acest fel avand efect maxim. Daca se bea tuica inainte de masa, nu se mai consuma apoi nicio bautura

fabricadetuica.ro

Cazane de Tuica din Cupru Pur, Fabricatie Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *